مشاوره حقوقی رایگان - خرید ملک به نام همسر

سلام
میخواهم آپارتمانی که میخرم را به نام همسرم بزنم ولی پول را خودم بپردازم
آیا میتوان ازهمان اول قولنامه را به نام ایشان تنظیم کنم؟مشکلی که ایجاد نمیشود؟آیا چک ها باید به نام همسرم باشد یا فرقی ندارد

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ هیچ اشکالی در این ارتباط وجود ندارد و چک‌ها می‌تواند به نام شما نیز باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
مشکلی پیش نمیاد
ممکن است خودتان بخاطر اینکار در آینده پشیمان شوید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

خریدار می‌تواند مالی که می‌خرد در صورتی که دارای اهلیت مدنی باشد به نام هر کسی منتقل نماید و فرقی ندارد که چه کسی پول را می‌دهد و چطور می‌دهد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر از همسر خود مطمئن هستید و مطمئن هستید پشیمان نمی‌ شوید اقدام نمایید
بنطر اینجانب توصیه نمی‌شود.....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فرقی نمیکند انجام این موارد در مورد ادعاهای احتمالی شما و همسرتان نسبت بهم در آینده موثر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مشکلی ایجاد نمی‌شود اما بعداً اگر بین طرفین مشکلی ایجاد بشود مطالبه سخت خواهد شد