مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن قیومت از پدربزرگ

سلام وقت بخیر اگر پدربزرگ مبتلا به پارکینسون باشد و قادر به امور روزمره ی خود نباشد من میتوانم برای گرفتن قیومیت فرزندانم اقدام کنم؟ این موضوع چطور به قاضی قابل اثبات هست؟

پاسخ ها :

یاسمن آقازاده

سرکار خانم یاسمن آقازاده :

شما صرفابا ارجاع به پزشکی قانونی و با اثبات حجر پدر بزرگ میتوانید نسبت قیمومت فرزندان اقدام کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا هنگامی که ولی قهری در قید حیات باشد موضوع قیمومیت منتفی است.

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام واحترام ،،،

فوت جد پدری و یا پدربزرگ تنها در صورت عدم حضور پدربزرگ، مادر می تواند بر خویشاوندان دیگر برای گرفتن قیومیت ارجحیت یابد که این با قیمومت مادر با وجود پدر بزرگ کاملا در تضاد است.

اگر مادر دارای شرایط لازم برای این منظور باشد برای گرفتن سرپرستی فرزندان می تواند به دادگاه مراجعه کند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بیماری پارکینگسون مانع از امور حقوقی نیست لذا در صورتی که عاجز از امور مالی باشد دادگاه ضم امین می‌کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری اگر مصلحت بر انتخاب شما باشد و شرایط اولویت را دارا باشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتوانید باید محوریت پدر بزرگ را از دادگاه بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست پزشکی قانونی نمایید تا حجر ایشان ثابت شود