مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام خودرویی که به نام بنده است و هم پلاک رو فروختم ولی خریدار به نام خودش نزده والان به علت تخلف رانندگی پارکینگ است آیا خریدار میتونه ماشین رابدون همکاری من ازپارکینگ خارج کند همه چی به نام من است؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نخیر؛ امکان‌پذیر نمی‌باشد.
ترخیص خودرو از پارکینگ به وسیله مالک رسمی خودرو صورت خواهد پذیرفت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بدون حکم دادگاه و یا داشتن وکالت‌نامه امکان‌پذیر نمی‌باشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است خیر