مشاوره حقوقی رایگان - تهیه نکردن منزل باعث میشود ترک انفاق شکایت کنم؟

سلام. زوج ماهانه مبلغی هر چند ناچیز به حسابم واریز میکند و اصلا منزل برای زندگی مشترک تهیه نمیکند. حال من میتوانم به خاطر اینکه منزل تهیه نمیکند شکایت ترک انفاق کنم؟

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

بله میتوانید مطالبه نفقه بابت مسکن و هزینه زندگی نمایید قید کنید با جلب نظر کارشناس و اگر تا کنون رابطه زناشویی ( جنسی) با همسرتان نداشتید میتوانید تا اخذ مهریه کماکان از رابطه امتناع نمایید