مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام وقت بخیر
نزدیک به 2 سال هست وامی از بانک مهر اقتصاد گرفته ام و تا الان اقساط ان را پرداخت کرده ام و هم اکنون بدلیل تصادف قادر به کار کردن نمیباشم تا وام را پرداخت کنم ایا شرایطی هست که بانک اقساط را از ما نگیرد چون دلیل توجیح کننده دارم و مدارک لازم . ایا وام من بیمه هست که تا 5 ماه پزشک استراحت داده به من خود بیمه پرداخت کند . ممنون میشم راهنمایی کنید . در ضمن احتمالا در زمان وام گرفتن برگ هایی امضا کردم که در صورت فوت و یا اسیب وام را ضامنین پرداخت کنند ایا چنین قانونی هست که بانک اینکار را بکند چون من نادانسته اینکار رو کردم. ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

شما درهر صورت موظف به پرداخت اقساط خود هستید درغیر اینصورت از ضامنین گرفته