مشاوره حقوقی رایگان - فروش حق آبه چاه عمیق

باسلام واحترام ما دوتا شریک در چاه عمیق که حق آبه ما پنج ساعت بوده که دو ساعت ونیم مال من ودوساعت ونیم مال برادر زنم هست که از پدرش به دوبرادر رسیده که من پنج سال پیش حق یکی از برادرها رو خریداری کردم که برادر زنم بود وسهم اون یکی برادر رو هم طی این پنج سال من استفاده میکردم حالا این آقا بدون اینکه به ما بگه رفته حق آبه خود را به فرد دیگری فروخته آیا من حق شکایت به فروشنده خریدار رو دارم؟ باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به زمین های دیگر حق فروش ندارد.
از طریق شرکت آب منطقه‌ای موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مالک سهم مشاعی نبودند می‌توانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به اداره آب منطقه ای رجوع فرمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که اثبات نمایید حقی در این خصوص نداشته اقدام با فروش مال غیر متصور است