مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن حقابه

سلام وقت بخیر ما یک باغ دوهکتاری داشتیم که به نام عروسمون کردیم ولی قولنامه آب به نام پدر شد و در سند باغ چیزی از حق آب نوشته نشده الان عروس دفترچه آب رو دزدیده وباغ رو فروخته ولی ما اصل قولنامه آب که به نام پدر هست رو داریم میتونیم حق آب رو پس بگیریم ‌فروش مال غیر شکایت کنیم؟

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. بله می توانید- با کمک وکیل اقدام کنید

سجاد صافی

جناب آقای سجاد صافی :

درود بر شما
فروش باغ به معنی واگذاری حق آبه هم هست در واقع عروس شما میتونه شما را الزام به واگذاری حق آبه کنه و تخلف از ناحیه شما هست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه زمین منتقل شده است و طرف مقابل می‌تواند الزام شما را بخواهد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر زمین حق آبه داشته باشد تر صورت شکایت اگر دادگاه از شرکت آب منطقه‌ای استعلام کند و در پاسخ اعلام کنند زمین حق آبه دارد دادگاه رای به نفع نامبرده صادر می کند مگر اینکه در زمانی که به نام عروس انتقال دادید به دیمی بودن زمین اشاره شده باشد.