مشاوره حقوقی رایگان - ایزوگام ساختمان

سلام
وقت بخیر
ما یک اپارتمان دو طبقه شش واحدی داریم واحد ما طبقه اول است. دور تا دور ساختمان سرامیک زده شده اما از سرامیک دیوار کنار نم میزند داخل واحد ما و این دیوار مشترک بین ما و طبقه بالای هست. من اگه بخوام سرامیک کنار رو ایزوگام انجام بدهم باید از همه واحد ها اجازه بگیرم؟
یا اگر انجام بدهم بقیه واحد ها میتونم از من شکایت کنن؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر قسمت اختصاصی است تصمیم با شماست وگرنه با اذن سایر مالکین مشاعی باید اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در قسمت‌های مشاهده ساختمان باشد هزینه آن بر عهده همه است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر در قسمت‌های مشاع ساختمان باشد هزینه آن بر عهده همه است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

همه ملزم به انجام هزینه هستند