مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو چکی

باسلام
بنده خودروی را به مبلغ 160میلیون به واسطه دوستی بر دیگری، با مبلغ20میلیون نقد و130میلیون چک 2ماهه فروختم. که 10میلیون واسطه از خریدار حق معرفی در قولنامه خواستند. تاریخ سررسید چک خریدار پولی در حساب نداشتند.
که با رضایت بنده ماشین را به دیگری 100میلیون نقد الباقی قسطی فروخت که پول من را بدهد.
که خریدار دوم مبلغ 100میلیون را به حساب من واریز کردند و از من امضای شاهد سوم در قولنامه اش راگرفته اند.
حالا بابت مانده 30میلیون من از چک 130میلیون بعد از گذشت 6روز من چکش را برگشت زدم ودادخواست سازش و توافق برای 30میلیون الباقی کردم.
لطفا بفرمایید خطری من را تهدید می‌کند.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان بروز مشکل برای شما نیز متصور است

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

باید نسبت به طلب خودتان دادخواست میدادید وگرنه نسبت به مبلغ مازاد استحقاق شما ممکن است جرم استفاده از سند خالی از وجه باشد