مشاوره حقوقی رایگان - خیانت همسر

سلام خسته نباشید من چند ساله ازدواج کردم دو فرزند دارم همسرم خیلی پرخاشگره دست بزن داره و همیشه تهمت میزنه شکاکه وخامت هم صورت گرفته من چند ساله با آبرو زندگی کردم و با داروندارش ساخته ام در یک اتاق بدون هیچ امکاناتی چندساله زندگی کردم دوماهی است که از طرف من بدون میل خودم بصورت پیام با کسی بودم البته در اوایل اما آنطرف من هم بوده که پیام داده باشم الان شوهرم متوجه شده و میخواهد پرینت بگیرد کتکم زده و در حال حاضر خانه پدر هستم و میخواهد جدا شوم او میتواند پرینت بگیرد

پاسخ ها :

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

اول باید دلیل دیگری به مرجع قضایی ارایه دهد در صورتی که مورد قبول مرجع قضایی باشد دستور اخذ پرینت از طرف قاضی صادر میشود ولی مهم نوع پیامها هستند که چه حرفهایی رد و بدل شده وگرنه پیامهای معمولی که مستحجن نباشد دلیل بر رابطه نامشروع نبوده و رابطه نامشروع باید حالت فیزیکی و ارتباط حضوری باشد بهر حال سوال سما کاملا گویا نیست

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام میتونن از دادگاه شکایت روابط نامشروع کنند و دادگاه میتونه دستور اخذ پرینت مکالمات وپیامکهای شمارو بگیره . لذا فقط با دستور دادگاه پرینت داده میشه وگرنه به هیچ شخصی پرینت نخواهند داد.
(جوادزارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)