مشاوره حقوقی رایگان - توهین و آسیب به اموال

سلام
بنده ماشینم رو دم پارکینگ کسی پارک کردم و تلفنم گذاشتم ولی اون فرد علاوه بر اینکه کلی به بنده توهین کرد بلکه به ماشینم هم آسیب زد.
با 110 تماس گرفتم اومد فحاشی و آسیب رو صورتجلسه کرد گفت برو دادسرا
میخوام بدونم احتمالا ته ماجرا چه حکم و مجازاتی میتونه برسه

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
مجازات جرم توهین جزای نقدی یاشلاق است
مجازات جرم تخریب حبس
می توانید بعدازاینکه پروندتون به دادگاه کیفری ارسال شد دادخواست ضرروزیان ناشی ازجرم رانیر مطرح کنید وخسارات وارده را نیز از متهم دریافت کنید

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

توهین والفاظ رکیک شلاق داره. واگر تخریب ثابت بشه حبس داره که بانظر قاضی قابل تبدیل به جریمه هست