مشاوره حقوقی رایگان - برائت

در ادمه عرایضم سوال اینه که براعت از یک دادگاه در یک موضوع با شکات مختلف در نقاط مختلف میتونه در باقی شکات در باقی دادگاه ها در همون موضوع موثر باشه یا نه هر قاضی نظر خودشو داره یا نه قضات به احترام همکارنشون سعی در یکدست بودن احکام دارن و این که چطور بفهمم که رای در دادگاه بدوی تایید شده بعد 20 روز یا مورد بازبینی قرار گرفته . با تشکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.سوالتان کلی است اما اینگونه نیست.چه آرایی که دادگاه بدوی صادر کرده و دادگاه تجدید نظر نقض کرده و حتی نیزتایید کرده.بسته به ادله موضوع متفاوت است

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

سلام. فقط درصورتی که موضوع شکایت و طرفین شکایت یکسان باشه دادگاه از حکم برائت شعبات دیگر مکلف به تبعیت هستش. ولی اگر موضوع شکایت ، منشا دعوا وطرفین متفاوت باشند حکم برائت تاثیری برای شعبه دیگر ندارد ولی صرفا میتونه به عنوان اماره ویا دلیل مورد استناد قرار بگیره.
(جواد زارعی وکیل پایه یک دادگستری 09122219001)