مشاوره حقوقی رایگان - هک اطلاعاتی و رسد اطلاعات موبایل اندروید

برای اینکه بتونیم از یک هک اطلاعاتی گوشی اندروید اطلاعات و اسناد و شاهدی جمع کنیم چه کارهای باید انجام بدیم
1. شواهد و مدراکی که به اندازه ای قوی باشن که دادگاه بتونه علیهشون حکم صادر کنه و غیر قابل فرار باشه برای کسی که اطلاعات رو هک یا رسد کرده
2. بدون نیاز به وکیل چه کارهایی هست که باید انجام بدیم
3. تویه شیراز کدام ارگان و ... هست (بیشتر منظور کدوم منطقه و ...) که میشه در این کار بهش اطمینان کرد که کارش رو به نحو احسنت انجام بده و کار رو خراب تر نکنه و لو نریم به اسطلاح
4. و جایی که بتونه راهنمایی های لازم رو بهمون بده

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

شما دنبال هکر هستید یا دنبال راه های قانونی؟ سوال بسیار مبهم است