مشاوره حقوقی رایگان - هک گوشی

سلام .گوشیم اینستاگرامش هک شده رفتم پلیس فتا شاکی شدم فقط نام گوشی طرف رامثلا جی532 را مشخص کرده آیا با پیگیری پلیس می‌تواند اطلاعات کاملتری از هکر مثل شماره یا .... را بدست بیاورد.چون شاید چندین گوشی با این نام موجود باشد.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می بایست گوشی خود را به آزمایشگاه پلیس فتا تحویل دهید تاتو سط دکترین موضوع گوشی شما بررسی شود

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

با سلام
بعید به نظر می رسد ولی برای پی گیری می توانید گوشی خود را به پلیس فتا تحویل دهید تا مورد بررسی قرار گیرد.

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

بله امکان پذیر است از طریق پلیس فتا پیگیر موضوع باشید

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق پلیس فتا پیگیری نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.
نتیجه قابل پیش بینی نیست