مشاوره حقوقی رایگان - جعل امضا

سلام
چند سال پیش سال 96 یک خودرو فروختم به یکی از اقوام یادم تا آنجای که یاد دارم بدلایلی من پای قولنامه فروش امضا نکرده ام و هنوز پلاک هم بنام من است مشکلی پیش آمده وخریدار ازمن با همین قولنامه شکایت کرده آیا من می توانم مدعی شوم که امضا پای قولنامه جعلی است؟ و بعد اگر ثابت شود که امضا جعلی نیست قاضی چه حکمی برای من صادر می کند. با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مستندات و دفاعیات دارد
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اگر امضایی باشد و منتسیثب به شما نباشد جعل متصور است، اما مانع ازمعامله شما نمیشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. متاسفانه نتيجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید انکار کنید
اگر انکار کنید به کارشناسی ارجاع می شود
اگر کارشناس تایید کنه دادگاه طبق قرارداد رای میده .
اگر قبول دارید فروخته اید بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.