مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق یک طرفه

من 5 سال پیش بدون این که خودم بخواهم با رضایت خانواده نامزد شدم بعد از چند ماه فهمیدم مواد مخدر مصرف میکند خارج از ایران هست مشکل روانی هم دارد اون طلاق نمیخواهد خودم میخواهم در این 5 سال نه پول نه گوشی و ماه اول فقط حرف زدیم تا الان هیچ ارتباطی نداریم من هم نمیخواهم بی تکلیف منتظر بمونم باید چی کار کنم؟ لطفا جواب بدید

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بعلت عطر و خرج تقاضای طلاق نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید در این خصوص عسر و حرج خود را اثبات نمایید و برای طلاق اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر خارج از ایران باشد و نفقه شما را پرداخت نکند می توانید طلاق بگیرید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست به اینکه نامزد شده‌اید به معنای خاص یعنی عقد رسمی کرده‌اید یا در حد آشنایی؟!!!

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

رضایت بدون قید و شرط خود را در قالب لایحه سیستمی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی برای شعبه مربوطه ارسال کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با اثبات عسرو حرج دادخواست طلاق بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. سوال ابهام دارد و کامل نیست
زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و