مشاوره حقوقی رایگان - به جریان انداختن پرونده گذشته

سلام ،وقت بخیر ، از سال 99 با همسرم دچار مشکل شدیم و همسرم منزل رو ترک کرد ، بعد از گذشت چندین سال و پیگیری پرونده های الزام به تمکین ، در سال 1403 رای دادگاه در خصوص ازدواج مجدد بنده و‌گواهی نشوز همسرم صادر شد ، الان بعد از گذشت چندین سال ،در این هفته به شعبه ... احضار شدم در خصوص توهین،افترا.تهدید به قتل . تصرف عدوانی . ضرب و حرج عمدی . رفتم شعبه بازپرس گفت داخل پرونده ، پیامک سال 99 ،گزارش کلانتری و نظر پزشکی قانونی به همراه شهود هست ، بنده گفتم کذب هست بی اطلاع هستم ولی بازپرس گفت این پرونده برای سال 99 هست و الان مجدد باز پیگیری شده جهت رسیدگی ،برای من قرار صادر شد و ضمانت گذاشتم ، با توجه به اینکه سال 1401 همسر بنده کرونا گرفتن و من رفتم منزل ایشان برای مراقبت به مدت 15 روز هم مرخصی گرفتم و سال گذشته سفر شمال هم بردم و مستندات تکمیل دارم ، به خاطر رای ازدواج مجدد بنده همسرم لج کرده و پرونده گذشته رو باز کرده ،چی کار باید کنم ، الان نمیدونم اصلا موضوع پیامک تهدید چی بوده و همسر بنده سابقه دارد که به دختر همسایه و دیگران از گوشی بنده پیامک داده باشد ،با توجه به اینکه دخترم بنده الان حدود 6 سالش هست و بنده هیچ سابقه کیفری ندارم لازم بذکر است که بنده احتمال میدهم مادر همسرم بنده شاهد اعلام شده باشد و با تحت فشار قرار دادن بنده میخواهند بنده رضایت نسبت به طلاق بدهم -چند روز گذشته نیز دادگاه مهریه بودم و رفت برای رای قطعی و پیگیری بنده از اجرای احکام جهت اعسار برای بنده با توجه به این که کارمند هستم خیلی مهم هست که سابقه کیفری درست نشود .همسر بنده با توجه به صدور گواهی نشوز ایشان میتواند درخواست طلاق یک طرفه با عناوین جعلی چون اکراه دهد لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، هر ادعایی نیازمند اثبات است، فرصت دفاع برای شما نیز فراهم است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مطالب ارسالی را مطالعه کردم
موضوع باید تخصصا مورد بررسی قرار گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید تا پرونده کیفری شما را مطالعه نماید و لایحه دفاعیه دقیق تنطیم و به شعبه ارائه نماید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید .

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام باید دادخواست جدید با دلایل و مستندات بدهند
خیر