مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن سهم ارث از دیه

سلام. پدر همسرم سال 76 دریک نزاع فوت شدن وبه جای دیه از خانواده قاتل زمین گرفتن و نیز چون ارزش زمین ها از دیه بیشتربوده بافروش دام ها وزمین مقتول مابه التفاوت روپرداخت کردن در حال حاضر زمین هاکه بیست هکتارهست دست دوتابرادر های خانومم هستش والان حاضرنیستن سهم خانومم روبدهند سندزمین هاهم به اسم مادرخانومم هست و در ضمن زمان فوت مرحوم همسرم زیر سن قانونی بوده خواهشا راهنمایی بفرماییدازچه طریقی اقدام کنیم واین که سند به اسم مادرخانومم هست برای گرفتن سهم مشکل ایجاد نمیکند؟ باتشکر

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ادله موجود دعوی مطالبه سهم الارث همسر نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. ابتدا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید سپس دادخواست متناسب مطرح گردد