مشاوره حقوقی رایگان - رفع انسداد حساب به دلیل واریز پول فیشینگ

سلام حدود 6ماه پیش متوجه شدم حسابم مسدود شده به بانک مراجعه کردم گفتن از طریق پلیس فتا مسدود شده، رفتم پلیس فتا گفتن یه مبلغ 30هزار تومن پول فیشینگی به حسابت واریز شده و شاکی مبلغ 800هزار تومن از حسابش رفته به چندتا حساب که یکی از حسابای حساب شماست، من چون هنرجوی رنگم تو تلگرام و اینستا مشاوره میدم و محصول میفروشم احتمالا یکی از واریزی ها فیشینگی بوده، حالا بعد 6ماه دیروز تماس گرفتن که برم دادسرا برای رفع انسداد کارتم، آیا اونجا پرسش و پاسخ هست از من و دادگاه تشکیل شده یا متهم اصلی رو گرفتن ؟ چون از اون موقع هیچ دادگاهی تشکیل نشده که به من اطلاع بدن برم چطوری یهو گفتن بیا برای رفع انسداد ، رفع انسداد کارت رو مگه غیرحضوری انجام نمیدن؟

پاسخ ها :

فاطمه راسخی

فاطمه راسخی :

استان :

سلام.اگر گفتن برای رفع انسداد بیا احتمالا متهم اصلی دستگیرشده