مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

سلام خسته نباشید حدودا 8سال پیش من 10 فقره چک به مبلغ یک میلیون به شخصی دادم وبرگشت شده وحل اختلاف شکایت کرده بود باهم به توافق رسیدم حالا ازدادن چک ها خودداری میکند برای سوء اثر آن ها باید چی کار کنم؟ ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید دادخواست استرداد چک‌ها را درخواست نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ازهمان شورا نامه برای بانک بگیرید یا دادخواست استرداد لاشه چک بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
بدوا اظهارنامه ارسال افاقه نکرد دادخواست استرداد لاشه چک مطرح گردد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
دادخواست استرداد لاشه چک مطرح کنید

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

سلام
دادخواست استرداد لاشه چک بدهید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دعوی استرداد لاشه چک به طرفیت ایشان مطرح نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید
وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خلاف خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

درخواست استرداد لاشه چک را بدهید

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام

با توجه به اینکه شما 8 سال پیش چک‌هایی را صادر کرده‌اید و با وجود توافق با دارنده چک، ایشان از ارائه آنها خودداری می‌کنند، برای رفع سوء اثر چک‌ها و احقاق حقوق خود می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

1. مراجعه به شورای حل اختلاف:
2. ارسال اظهارنامه:
3. طرح دعوای حقوقی:

در نظر داشته باشید که طبق قانون، دارنده چک می‌تواند تا 6 ماه پس از تاریخ صدور چک برای وصول آن اقدام کند.
اگر چک‌ها به تاریخ روز باشند، دارنده چک می‌تواند تا 2 سال از تاریخ صدور برای وصول آنها اقدام کند.
پس از گذشت مهلت‌های قانونی، دیگر امکان اقامه دعوای حقوقی برای وصول چک وجود نخواهد داشت.

توصیه می‌شود:
برای انجام اقدامات قانونی مربوط به چک‌های برگشتی، با بنده در ارتباط باشید و راهنمایی بخواهید.
در حفظ و جمع‌آوری مدارک و مستندات مربوط به چک‌ها، اعم از اصل چک‌ها، گواهی برگشت چک، مصالحه نامه شورای حل اختلاف، اظهارنامه و غیره کوشا باشید.
در صورت نیاز به ارائه هرگونه توضیح یا مدارک به مراجع قانونی، نهایت همکاری را داشته باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید دادخواست استرداد چک‌ها را مطرح کنید