مشاوره حقوقی رایگان - جانبازی

با سلام بنده در دوران خدمت سربازی از ناحیه کمر وپهلو مورد اصابت ترکش قرار گرفتم بعداز انجام امور اداری نیروی انتظامی در کمیسیون رای به جانبازی من داده و مکتوب شده که زیر پوشش قرار بگیرم بنیاد جانبازان مجروحیت اینجانب را تایید نکرده از آن جا که 15 عدد ترکش در پهلو و کمر اینجانب میباشد دچار درد و رنج می‌باشم آیا نیروی انتظامی موظف است ک اینجانب را تحت بیمه قرار دهد با وجود نامه سرتیپ دوم که خواسته شده اینجانب را تحت پوشش قرار دهند هیچ گونه اقدامی نمی‌کنند. لطف مرا راهنمای کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از بنیاد شهید و امور ایثارگران و جانبازان پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام باید از ارگان مربوطه بپرسید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق بنیاد پیگیر ی کنید سوال شما حقوقی نیست

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
متاسفم که از وضعیت شما مطلع شدم. درک می‌کنم که شما به دنبال راهنمایی در مورد حقوق خود به عنوان جانباز هستید. من می‌توانم به شما اطلاعات کلی بدهم در صورت نیاز با بنده در تماس باشید.

به طور کلی، در ایران، جانبازان واجد شرایط دریافت مزایا از بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند. این مزایا می‌تواند شامل مراقبت‌های پزشکی، کمک مالی و سایر خدمات حمایتی باشد. برای واجد شرایط شدن به عنوان جانباز، باید در حین انجام وظایف خود در نیروهای مسلح یا سایر سازمان‌های دولتی مجروح شده باشید.

در مورد شما، به نظر می‌رسد که شما توسط یک ترکش در حین خدمت سربازی مجروح شده‌اید. اگر کمیسیون پزشکی نیروی انتظامی جانبازی شما را تأیید کرده باشد، احتمالاً واجد شرایط دریافت مزایا از بنیاد شهید و امور ایثارگران هستید. با این حال، به نظر می‌رسد که بنیاد هنوز مجروحیت شما را تأیید نکرده است.

برای دریافت مزایا، باید با بنیاد شهید و امور ایثارگران تماس بگیرید و درخواست خود را ارائه دهید. باید تمام مستندات مربوط به مجروحیت خود، از جمله گزارش کمیسیون پزشکی نیروی انتظامی را ارائه دهید. بنیاد درخواست شما را بررسی کرده و در مورد واجد شرایط بودن شما برای مزایا تصمیم خواهد گرفت.

اگر بنیاد درخواست شما را رد کرد، حتما بنده در در جریان بگذارید موارد متعددی مطابق شرایط شما داشته ام که الحمدلله نتیجه بخش بوده اند
حق نگهدارتان

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است اصولا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به بنیاد شهید مراجعه نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری از طریق ارگان مربوطه پیگیری بفرمائید.