مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام خسته نباشید من شیش ساله ازدواج کردم یه پسر سه ساله. دارم همسرم کار نمیکند اعتیاد دارد و بد دهن هست میخوام طلاق بگیرم و راضی به حق طلاق نیست حتی گفتم مهریه رو میبخشم حق طلاق بده بازم راضی نمیشه چیکار کنم طلاق بده خسته شدم دیگه

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
راه های متفاوتی دارد

یکی بذل تمام حقوق مالی و درخواست طلاق
دیگری اثبات سورفتار زوج و …،

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بتوانید در دادگاه ثابت کنید اعتیاد دارد می توانید تخت شرایطی طلاق بگیرید.
برای نفقه می توانید دادخواست بدهید و طبق نظر کارشناس نفقه خود را مطالبه کنید اگر نفقه شما را پرداخت نکرد می توانید طلاق بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بهترین بهتر است از طریق حقوق مالی خود و فشار مالی همسرتان را مجبور کنید تا وکالت در طلاق به شما بدهد یا از شرایط اعتیاد و عدم پرداخت نفقه می‌توانید عسر و حرج زوجه را عنوان کنید و به اثبات برسانید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعلت عسر وحرج واعتیاد مضره با بذل مهریه قابل اقدام است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

به مشاور خانواده مراجعه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر بتوانید در دادگاه بتوانید عسر و حرج خود را به علت اعتیاد زوج و بد رفتاری ثابت کنید امکان صدور حکم طلاق ازسوی دادگاه وجود دارد

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام
متاسفم که می شنوم در شرایط سختی هستید. طلاق می تواند فرآیندی پیچیده و چالش برانگیز باشد، به خصوص زمانی که همسرتان با آن موافقت نکند.

با این حال، گزینه هایی برای شما وجود دارد. در اینجا چند قدم وجود دارد که می توانید بردارید:

مراجعه و اخذ نوبت یا به صورت تلفنی یا حضوری با بنده: اولین قدم مهم مشورت است. با ارائه گزینه های قانونی شما در جهت گرفتن حضانت فرزندتون و بهترین راه حل برای پیشبردن پرونده طلاق بهتون کمک میکنم
مدارک جمع آوری کنید
درخواست طلاق
حضور در جلسات دادگاه
حکم طلاق

به یاد داشته باشید که شما تنها نیستید. پرونده های بیشماری داشته ام در شرایط مشابه شما هستند.

در اینجا چند نکته اضافی وجود دارد که ممکن است مفید باشد:

امنیت خود را تامین کنید: اگر احساس می کنید در معرض خطر هستید، مهم است که برای امنیت خود اقدام کنید. این ممکن است به معنای نقل مکان به پناهگاه یا تماس با پلیس باشد.
از خودتان حمایت عاطفی کنید: طلاق می تواند یک تجربه بسیار استرس زا و عاطفی باشد. مهم است که از خود حمایت عاطفی کنید و در صورت نیاز از یک درمانگر که متبحر باشد و پول زیاد براش مهم نباشد کمک بگیرید.درصورت نیاز معرفی میکنم نگران نباشید
برای فرزند خود برنامه ریزی کنید: اگر فرزند دارید، مهم است که در مورد حضانت و ملاقات با همسرتان برنامه ریزی کنید. وکیل شما می تواند به شما کمک کند تا یک طرح حضانت که در بهترین منافع فرزند شما باشد ایجاد کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا می‌بایست عسر و حرج خود را اثبات کنیدنفقه یا دعاوی کیفری

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول از اعتیاد وی شکایت کنید تا ضمن مجازات تحویل کمپ شود سپس دادخواست طلاق بدهید