مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

ایا اعتیاد مرد میتونه تنها دلیل واسه ی طلاق زوجه باشه یا قاضی شرایط دیگه مثل پرداخت نفقه و خرج زندگی و تهیه مسکن و شغل و حال روحی زوج رو هم در نظر میگیره در حکم طلاق و دیگه اینکه زوجه میدونه اعتیاد زوج رو بهانه واسه ترک منزل و تمکین نکردن زوج کنه و به دادخواست و اظهار زوج به عدم تمکین جواب نده

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام اعتیاد یکی از موارد طلاق از سمت زوجه هست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید شروط دوازده گانه در عقدنامه مندرج است لحاظ گردد تا قاضی بر اساس ان رای دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زوجه می‌بایست عسر و حرج خود را اثبات نماید اعتیاد می‌بایست به گونه‌ای باشد که باعث عسر و حرج گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر اعتیاد شدید داشته باشد دلیل طلاق محسوب می شود

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اعتیاد باید به حدی باشد که زوجه را به مشقت بیندازد ، مثل اینکه به این دلیل نتواند شاغل باشد و نفقه بدهد...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق بند 2 ماده 1130 قانون مدنی زوجه می‌تواند نسبت به طلاق اقدام بفرماید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر اعتیاد کرد بتواند عسروحرج را ثابت کند میتواند منجر به طلاق شود

آزاده  ابراهيمي اسكي

سرکار خانم آزاده ابراهيمي اسكي :

اعتیاد مخرب می تواند دلیل کافی باشد.تشخیص مخرب بودن به عهده قاضی است به طور مثال اگر اعتیاد با بیکاری و عدم پرداخت نفقه همرا باشد اثبات کننده این موضوع است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اعتیاد شدید می‌تواند از موارد عسر و حرج زوجه تلقی شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اعتیاد میتونه دلیل خوبی برای طلاق باشه به شرطی که اعتیاد آقا باعث یشه زندگی مالی خانواده به خطر بیفتد اگر که از نطر ملی مشکلی برای پیش نیامده باشد اعتیاد کم شدت خیر نمی‌تواند دلیل خوبی و مناسب برای طلاق باشد

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

اعتیاد باید مخلّ زندگی مشترک تشخیص داده بشه و برای زوجه عسر و حرج ایجاد کرده باشد

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام بله یکی از دلایل طلاق اعتیاد می باشد
خیر طلاق دلیل عدم تمکین نمی باشد

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

اعتیاد اگر شدید باشد میتونه از دلایل طلاق باشه