مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد ساخت خانە همسایە کە تو حياط ديوارمون يكيه

با سلام .همسایە ما یە زمین ٥٦ متری دارد و از شهرداری مجوز ساخت ٢ طبقه و يك پیلوت رو گرفته (البته خودش مهندس شهرداري مي باشد)و اين امر باعث شده جلو نوردهي خانه ما گرفته بشه و ضرر بزرگی بە ما وارد بشە.در اين مورد چارە چیست ؟بە شهرداری مراجعه کردیم و پاسخگو نبودن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا شهرداری نسبت به این موضوع معترض شوید در صورتی که شهرداری عکس‌العملی نشان نداد باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام گردد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید از طریق دیوان عدالت اداری اقدام گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با شرایطی ‌خاص و اگر شهرداری ضوابط و مقررات ساختمان سازی را رعایت نکرده باشد امکان اقامه دعوا در دیوان عدالت اداری وجود خواهد داشت
و شما باید الزاما ابتدا اظهارنامه برای شهرداری ارسال نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شکایت کنید بصورت کتبی هم در شهرداری هم در محاکم عمومی