مشاوره حقوقی رایگان - آسیب به نورگیری ساختمان

همسایه ما حدود 4 سال پیش ساختمانی درست کرده، سه طبقه و به صورت ال که به حیاط و ساختمان ما آسیب زده یعنی از دو طرف نور حیاط و منزل ما را گرفته است
آن موقع ما اقدامی انجام نداده ایم ولی الان متوجه شدیم که این خلاف قانون است آیا میشود اقدامی انجام دهیم لطفا راهنمایی کنید
خانه ما نصف از من و نصف از شوهرم است هر دو باید اقدام کنیم ؟

پاسخ ها :

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

کمیسیون ماده 100 شهرداری اعلام تخلف کنید