مشاوره حقوقی رایگان - نیامدن پیامک کشف حجاب در خودرو

ببخشید من ديروز رفتم بیرون خرید ولی پلیس ماشینمو توقیف کرد و گفت شما 4 بار خطای کشف حجاب دارید و ماشینتون توقیف میشه ولی تا حالا حتی یه پیامک نیامده در مورد کشف حجاب.الان تکلیف چیه؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود

مالکین خودرویی که برای سومین بار پیامک کشف حجاب و کد پلیس امنیت اخلاقی برایشان ارسال می‌شود، توسط پلیس امنیت اخلاقی خودرویشان توقیف خواهد شد و باید منتظر تماس مأموران بمانند. مأموران پلیس در اولین فرصت با مالک خودرو تماس می‌گیرند و با مشورت خود فرد، خودرو در محل پارکینگ خودش با قفل چرخ هوشمند توقیف می‌شود یا اینکه به پارکینگ عمومی منتقل می‌شود. خودرو به‌مدت یک هفته در پارکینگ خواهد ماند و پس از آن مالک باید مراحل قانونی ترخیص خودرو را طی کند تا بتواند خودرو را از توقیف خارج کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به دادگاه ارشاد مراجعه نمایید