مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند و وام فرزندآوری

سلام من پارسال به دلیل اعتیاد و دزدی همسرم تصمیم به طلاق گرفتم حتی وکیل گرفتم اما با گرفتن حق طلاق و حضانت فرزند ما با وکیل به محضر رفتیم یک سری کاغذ امضاکردیم و همسرم این دوتا حق رو به ما دادند و باز به خونه مشترک برگشتم.حال با بدترشدن وضعیت شوهرم ،دوهفته ای هست که پرونده طلاق رو به جریان انداختم
میخواستم وام فرزند آوری را ثبت نام کنم اما هنوز طلاقم رو نگرفتم سرپرستی بچه ها با من هست؟وام به حساب من مادر واریز میشود؟

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از بانک مربوطه پیگیری کنید.
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال شما در خصوص وام حقوقی نیست اداری است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

از طریق بانک موضوع را پیگیری کنید سوال شما حقوقی نیست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به بانک مربوطه مراجعه فرمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تا زمانی که جدا نشده‌اید پدر ولی است بستگی به این دارد که چه وامی می‌خواهید بگیرید و باید از بانک سوال کنید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید از مرجع دریافت وام مطلع شوید