مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون ماده 100

سلام وعرض ادب . بنده سال 1401 در حیاط خانه دوباب مغازه ساخته ام پرونده در مرحله کمیسیون ماده 100‌ می باشد. اگر از سهمیه بنیاد شهید استفاده کنم . آیا بابت جریمه تاثیر گذار هست؟ لطفا راهنمایی کنی .با تشکر.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
می‌توان بدان استناد کرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
از واحد مربوطه پیگیری کنید.
موفق باشید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع مربوط به ارگان مربوطه می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بستگی به امتیازات دارد که می‌بایست به بنیاد شهید مراجعه نمایید

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

مطابق ماده 100قانون شهرداریها چنانچه بدون صدور پروانه اقدام به ساخت و ساز غیرمجاز نمایید پرونده در کمیسیون ماده صد تشکیل میشود و براساس آن رای به تخریب یا جریمه صادر میگردد جهت دریافت پاسخ تکمیلی گزینه مشاوره حضوری را انتخاب نمایید