مشاوره حقوقی رایگان - شکایت بابت واریز پول

سلام درود برادر من خارج از ایران زندگی میکند و به علت اینکه حساب بانکی ندارد خرداد سال1402 با یک نفر معامله کرده و مبلغ 1میلیارد طی سه فقره واریزی به حساب من واریز شده و کل مبلغ طی 2 روز از حسابم خارج شده و به صرافی واریز شده حالا اون طرف از من شکایت کرده درحالی که اون سه واریزی رو خودش انجام نداده افراد دیگر زدن یک بار شکایت کرده بود بعد لغو کرد حالا باز شکایت کرده البته از اون سه نفرم شکایت کرده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طرح دعوی با ارائه مدارک و مستندات خود می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با توجه به‌ شکایت مطروحه از خود دفاع کنید .
موفق باشید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

واریز کننده می‌تواند مبالغ را در صورتی که شما مستحق وصول آن نباشید استرداد نماید مگر وجود قرارداد یا مبایعه نامه ای که می‌توانید آن را از برادرتان وصول و مستند دعوی نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر مبالغی من غیر حق به حساب شما واریز شده است باید مسترد نمایید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید باادله و مستندات ازخود دفاع موثری نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست کل پرونده موضوع آن ادله آن تماماً بررسی شود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، هر ادعایی احتیاج به اثبات دارد و شما نیز فرصت دفاع و ارایه مدارک خواهید داشت