مشاوره حقوقی رایگان - ادعاى حيثيت

من با يه خانمى معامله كردم بهش دلار دادم اون هم پول رو ريخته به حساب بردار و پدرم چون حساب خودم اون موقع مسدود بود الان هم ولكن نيست ميگه ازت شكايت ميكنم اون پول رو ميگيرم تو مدركى ندارى كه بابت اون مبلغ دلار دادى الان هم ميخواد آبروريزى كند به نظر شما چيكار كنم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که مدارک مکفی دارید می توانید ارائه نمایید توجه داشته باشید مدعی این امر باید بدوا بتواند ادعای خود را اثبات کند و اگر تهدید می شوید می توانید تحت عنوان تهدید و هتک حیثیت از ایشان شکایت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت طرح شکایت یا دعوا می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

می توانید طی ارسال اظهارنامه به ایشان اعلام نمایید مبالغ را به حساب ایشان پرداخت نموده اید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر شکایت کرد مدارک خود را به دادگاه ارائه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این مورد حتما باید وکیل داشته باشید وکیلی کاربلد و حاذق

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

ایشان باید اثبات کند که مبالغ واریزی به حساب برادر و ودر شما از بابت قرض بوده و طلبی نداشته است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به چه دلیل دلارهای خود را میخواهد پس بگیرد؟! مگر به واسطه انجام معامله نبوده است! در ثانی به حساب شما که واریز نشده است تا بتواند علیه شما طرح دعوی کند. به فرض محال بایستی علیه برادر و پدر شما طرح دعوی کند و نمی تواند علیه شما اقدامی انجام دهد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید مدارک و چت ها و یا پرینت حساب داشته باشید تا بررسی و با گفتگو متقابل نظر دهیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ادعای خود مبنی بر دادن دلار را اثبات نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید ادعای خود را با دلایل ثابت کنید

علی افخمی

جناب آقای علی افخمی :

قابلیت دفاع از طرح شکایت احتمالی وجود دارد، پیشنهاد میشود در صورت اقدام قضایی توسط طرف مقابل حتما به وکیل مراجعه کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. وقتی طرح دعوی نمود، در مرجع قضایی می بایست اثبات نمایید در قبال مبالغ واریزی به ایشان دلار داده اید .
در ضمن نامبرده می تواند علیه پدر و برادرتان طرح دعوی مطالبه وجه نمایند چراکه پول به حساب ایشان واریز شده است .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با ارائه مدارک فروش دلار باشهود ورسید خرید دلار در آنروزیاقبل تر ازصرافی و احیانا اثبات شغل اون خانم که خریدوفروش دلار است میتوانید ازخوددفاع نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به حساب شما که واریز نشده است تا بتواند علیه شما طرح دعوی کند.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از پدر و برادرتان که واریز نموده است می تواند مطالبه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

ایشان می‌بایست بتواند ادعای خود را اثبات کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است