مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با خودرو پارک شده

در یک تصادف با ماشین پراید پارک شده در کوچه مقصر بودم و بدون کارشناسی پلیس و غیره تمام خسارات رو به عهده گرفتم
صاحب پراید درخواست غرامت و خسارت مدت زمانی رو که ماشین در تعمیرگاه هست ماشین ندارند رو از من طلب میکند آیا این درخواست درست و قانونی هست؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

هر شخصی اجازه درخواست هر نوع حقی را دارد و این محکمه است که بنا به نظریه کارشناسی وی را محق خواهد دانست یا خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً این شکایت برای اشخاصی که خودرو وسیله امرار معاش است محاسبه می‌شود در هر صورت دادگاه رسیدگی خواهد نمود

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، نیازمند رسیدگی قضایی و بررسی کارشناسی دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند خسارت خواب خودرو را مطالبه کند.
بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

در این مورد کارشناس نظر خود ا اعلام میدارد