مشاوره حقوقی رایگان - معامله صوری

سلام زن بابای ما چندین سال قبل صوری یک دونگ خانه را به نام خودش از من امضا گرفت و حالا بعد از فوت پدرم ادعای مالکیت آن را میکند و خانه هم سند دار است. من چه باید بکنم.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام .آنوقت که از من امضا گرفت زبانی ادعا کرد که صرفا به خاطر این است که پدرمان خانه را نفروشد ، سال 76 بود و در سال 82 پدرمان بازهم به اصرار زن بابایم 2درنگ از همین منزل را به پسرش واگذار کرد، اگر صوری نبود میتوانست از پدرم بخواهد که یک دونگ را هم محضری به او واگذار کند

ادعای مالکیت ملک در معامله صوری معامله صوری