مشاوره حقوقی رایگان - دادگاه حقوقی

سلام
15 سال پیش یه معامله ای کرده بودیم و به یه آقای زمینی فروخته بودم و اصلا صوری بود هیچ پولی هم دریافت نکرده بودم و قولنامه رو اصلا از سر رفاقت باطل نکردیم ولی حالا بعد گذشت این همه مدت خریدار فوت کرده و جدای اینکه زمین به دو نفر دیگه فروخته شده ، هم ورثه خریدار اول و هم اونای ک بعدا این زمین رو خریداری کردند با هم متحد شدن و علیه بنده شکایت کردند درحالیکه بقران یک ریال دریافت نکردم هر چند توی قولنامه قید شده که 13میلیون دریافت کردم و زمین رو فروختم امضا هم کرده‌ام حالا اینم از رفاقت و دوستی که نتیجش شده شکایت
حقوقی شکایت کرده اند ایا مشکلی برام خواهد داشت؟باید تو دادگاه اول ضامن با خودم ببرم؟چون خدا ناکرده دستگیرم کنن

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مفاد قرارداد حائز اهمیت است
بنظر می‌توان برای شما راهی جست
حتما وکیل دادگستری اختیار نمایید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
ممکن است به جرم فروش مال غیر هم محکوم شوید.باید اثبات کنید که معامله صوری بوده و سو نیتی وجود نداشته که با توجه به فوت شخص کار سختی است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
شما باید دادخواست متقابل اقامه نمایبد و مستندات و دلایل قانونی خود را ارائه نمایید
و ..