مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تشکیل دادگاه تجدید نظر

باسلام، همسرمن در دادگاه بدوی در ....به صورت غیابی موفق به دریافت طلاق خلعی شده است، ایا من میتوانم در شهر اصفهان به صورت اینترنتی درخواست تشکیل دادگاه تجدید نظر بدهم، یا اینکه باید به شعبهءتجدید نظر ...مراجعه کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق دفتر خدمات قضایی شهر خود می‌توانید لایحه اعتراض خود را ثبت نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورتی که موعد تجدید نظر دارید می‌توانید درخواست تجدید نظر یا فرجام خواهی نمایید