مشاوره حقوقی رایگان - گذشت از الباقی مهریه به دلیل کراهت از زوج

روشن شدن منظور قاضی
با سلام در دادنامه به جهت طلاق توافقی امده است زوجه بابت مهریه یک قطعه زمین کشاورزی و یک قطعه زمین مسکونی دریافت میکند و به علت کراهتی که از زوج دارد از الباقی خود از جمله مهریه گذشت می کند منظور قاضی از این جمله چیست ؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.حقیقتا برای بنده مفهوم نبود...واقعا از چه قدر از مهریه گذشت بوده است.پیشنهاد می کنم در صورت تمایل رای را ارسال فرمایید.صادقی زاده وکیل