مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خیانت همسر

خیانت
با سلام بنده خانمی را چند سال هست به عنوان همسر دوم به مدت سی سال صیغه کرده ام و بعد مدتی متوجه شده با پسری 8 سال کوچکتر از خودش ارتباط دارد و تعهد داد به صورت زبانی که دیگه تکرار نمیکند و چندین بار شک کردم و هر موقع که ارتباط برقرار میکند با طرف مقابل هنگامی که نزدیکی میکنیم خونریزی دارد و فکر میکنم الت تناسلی طرف مقابل بلند هست که باعث زخم شدن رحم میگردد ایا از این راه میتوانم شکایت کنم و ثابت کنم که به بنده خیانت کرده من همه جوره به پاش پول ریختم بهترین خونه و ماشین را براش گرفتم ولی بی لیاقت هست چکار میتوانم انجام دهم ممنونم در صورت راهنمایی

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اثبات رابطه دیگر از این طریق وآن هم در ابتدای امر کار راحتی نیست.سعی کنید دلیلی به دست آورید که این موضوع قابل اثبات باشد اما قبل از هر موضوعی سعی کنید اگر علم به این موضوع یافته اید دوستانه وبا استفاده از جلسات روانشناسی مساله را حل کنید.صادقی زاده وکیل.09128889189