مشاوره حقوقی رایگان - مشروبات الکلی

سلام
اماکن اومد منزل ما و مخلوط 450 لیتر اب و شکر و مخمر برای تولید الکل طبی را گرفتن به جرم مشروبات الکلی اما ما در بازجویی گفتیم برای تولید الکل طبی بوده و مال پدر شوهرم، همسرم نظامی هست خواستم ببینم چی میشه با قرار ازاد هستیم تا دادگاه. ایا میشه ثابت کرد برای الکل طبی بوده چون عرق از کشمش هست نه شکر

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بستگی به سوابق شما و وضعیت اجتماعی،شغل شما و مهمتر از آن دفاعیتتان دارد.باید گزارش مامورین را نیز مطالعه کرد.علی ایحال در صورت تمایل اگر مدرک یا مدارکی دارید ارسال تا راهنمایی لازم صورت گیرد.صادقی زاده وکیل