مشاوره حقوقی رایگان - قسط معوقه وام

با سلام همسر سابقم سال 99 وام ازدواج گرفتند و برادر من و مادر و خاله ایشون ضامنشون شدند برادر من معلم هست و خاله و مادر ایشون بازاری هستند الان نزدیک یک ساله ک من از همسرم جدا شدم و ایشون قسط وام خودشون رو نمیریزند و اصرار دارند ک من بریزم چند بار که از بانک با برادر من تماس میگیرند که حساب شمارو میبندیم حالا سوال من این هست این قسط های معوقه رو فقط از برادر بنده کم میکنند یا از خاله و مادر همسرمم میگیرند و حساب های اون هارو هم میبندند؟

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بر اساس تصمیم بانک از یکی میگیرند اگر مقرر شد برادر شما پرداخت کنه میتونه اقساط رو پرداخت کنه بعدا دادخواست مطالبه وجه به طرفیت همسرتون بخواد