مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال مشارکتی

با سلام. بنده به همراه دو شخص دیگه یه دستگاه ردیف کن (دستگاه صنعتی) شریک بودم. به علت اختلاف با دو شریک دیگه دستگاه در اختیار بنده به صورت امانت قرار گرفت. سهم یکی از دو نفر را بنده توافق کرده و از طریق تهاتر صاحب شدم. الان 62 درصد متعلق به بنده و 38درصد متعلق به شریک دیگرم میباشد. البته هنگام خرید به علت اعتماد پول در اختیار ایشان قرار گرفت و ایشان اقدام به خرید کردن و فاکتور خرید رو به نام خودش گرفته است. البته شراکت نامه ای مابین ما وجود دارد. حالا نسبت به تعیین تکلیف این دستگاه هیچ اقدامی انجام نمیدهد و بنده به خاطر نیاز مالی مجبورم دستگاهو بفروشم. راه قانونی برای بنده چیست آیا میتوانم کل دستگاه را بفروشم و سهم ایشونو هر وقت اقدامی کرد بهش پرداخت کنم؟

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

باید دادخواست فروش مال مشاع وشریکی بدید دادگاه خودش میفروشه وپول هریک رو پرداخت میکنه
(جوادزارعی وکیل دادگستری 09122219001)