مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مستمری از کارفرما که کارگر بیمه نکرده

سلام یک فرد ده روز در یک باغ که مربوط به یک کارخانه هست به صورت روزمزد کار میکرده. در روز اخر در موقعه قیر کاری در حمام همان جای که کار میکرده به علت گاز گرفتگی فوت می کنه و از دادگاه دیه میگیره برای این که نکات ایمنی صاحب کار انجام نداده.
سوال: ایا میتوند خانواده از کارفرما به بیمه شکارت کنه و مستمری بگیرن. و چقدر بابت این ده روز میتوان مستمره گرفت چون کارگر روز مزده و کارفرما به بیمه جریمه میده!؟ یا این مستمره باید پرداخت کنه بابت ده روز چقدر. یا در موقع استراحت بوده کارفرما نباید چیزی پرداخت کنه ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام ده روز مشمول مستمری نمی‌شود مگر مرحوم قبلا سابقه تأمین اجتماعی داشته باشد

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام. به کارشنا س بیمه مربوط است