مشاوره حقوقی رایگان - تمدید اجاره

باسلام یکسال است که منزلی را اجاره کرده ایم یکماه به پایان قرارداد مانده به علت بیماری کرونا و داشتن دوفرزند کوچک تصمیم به تمدید قرارداد گرفتیم اما متاسفانه صاحبخانه علی رغم عرف مبلغ اجاره سنگینی درخواست کرده و با همسرم به توافق نرسیدن و الان لج کرده که اصلا با شما قرارداد نمیبندم درصورتیکه ما حتی اجاره خود را هم دوماه زودتر پرداخت میکردیم خواستم بپرسم با توجه به بیماری کرونا آیا امکانش هست حداقل تا 6 ماه سکونت ما در این منزل به تعویق بیافتد؟ و اگر ایشان دنبال حکم تخلیه بروند ما میتونیم اعتراض کنیم و این روند تا چه زمانی طول میکشه؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

تمدید اجاره در دوران کرونا تمدید قرارداد اجاره اجاره موجر مستاجر