مشاوره حقوقی رایگان - هبه

خسته نباشید پدرم دارای سه پسر دارد .... قبل از فوتش ""بخشی"" اموال خود را به دو فرزند پسر خود در یک برگه که مهر امضای شهود و شورای شهر نیز دارد هبه کرده است ... بعد از ان در یک برگه دیگر ""تمام"" اموال خود را به ان دو پسر با مهر و امضای شهود و شورای شهر هبه کرده است .... اما یک اشکالی که در برگه ی هبه نامه دوم وجود دارد یکی بودن تاریخ تنظیم این هبه نامه هاست ... ایا پسر سوم (بنده) که هیچ اموالی از پدرم نگرفته ام میتوانم مدعی این شوم که هبه نامه دوم ساختگی بوده؟ در ضمن این دو پسر با همین هبه نامه دوم اقدام به گرفتن سند نیز کرده اند که در مراحل اجرایی قرار دارد ....؟

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.درخصوص سند,ازتاریخ اولین نشرآگهی ثبتی(اعلان نوبت اول),شما90روزفرصت اعتراض به دریافت سندراداریدکه اعتراض راتقدیم اداره ثبت کنید اداره ثبت جلوی صدورسندرامیگیرد.درخصوص هبه,هبه همراه باقبض واقباض باید باشد.اگردرحیات پدراموال تسلیم فرزندنشده هبه باطل است.بهتراست شما دادخواست تقسیم ترکه تقدیم دادگاه کنید ووقتی برادران مدارک هبه راتقدیم کردند ادعای جعل نمایید.