مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی پدری

سلام.من پدرم در زندان هستند به دلایلی حقوقی. من و خواهرم بالای 18 سال هستیم ولی برادرم 12 سال است
من و خواهرم میتونیم نام خانوادگی خودمون را تغییر بدیم
ولی برای تغییر نام خانوادگی برادرم ، باید پدرم هم نام خانوادگی شون تغییر کند؟
برای تغییر نام خانوادگی برادرم ، اجازه پدر لازم است؟ به چه صورت باید انجام شود؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به اداره ثبت احوال رجوع کنید افاقه نکرد دادخواست متناسب مطرح گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اشخاصی که زیر 18 سال هستند می‌بایست برای تغییر رضایت پدر را داشته باشند

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اشخاص بالای 18 سال میتوانند نسبت به تغییر نام خانوادگی اقدام کنند اما درمورد زیر 18 سال باید اجازه پدر باشد یا بعد از 18 سالگی درخواست دهند

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از طریق سامانه سهیم ثبت احوال درخواست کنید، البته مشکل بنظر میرسد تایید شود که میتوانید در دادگاه اعتراض نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما مشکلی ندارید ولیکن برادرتان باید اذن پدر را دارا باشند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
افراد بالای 18 سال بله ولی کمتر از 18 سال با اجازه پدر امکان پذیر است .
موفق باشید.