مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه نامه

با سلام ماشین بنده از طرف یکی از دوستانم دزدیده شده من اعلام سرقت کردم 20روز بعدماشین من در تعقیب و گریز ماشین من به همراه دزد پلیس گرفتنش ولی شخصی که با دزد بود فرار کرد وخود دوستم که سارق ماشین من بود در آگاهی و کلانتری و دادگاه گفته بود او شخصی که فرار کرد خود صاحب ماشین بود و به خاطر اینکه پولی از بیمه بگیرد خودش الکی ماشین اعلام سرقت کرده بعد از یک ماه دوستم اشتباه نامه محضری داده که همه اعترافاتم دروغ بوده و بر روی دشمنی و ترس بوده الان بازپرس منم که صاحب ماشین بودم متهم قرار داده آیا امکان تبرئه شدن من هست؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر واقعاً در آن محل حضور نداشته‌اید درخواست موقعیت مکانی تلفن همراه کنید و همچنین ادله و مدارک دیگری مبنی بر اینکه شما در آن تاریخ در آن محل حضور نداشته‌اید می‌تواند به شما کمک کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید در شعبه دفاعیات خود را مطرح کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به نوع دفاع از اتهام وارده دارد، بهتر است جهت اخذ راهکار قانونی در دادراه تماس بگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه دفاعیات خود را به شکل مستدل بیان نمائید.