مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق پابند الکترونیکی

27ماه حبس قارچ توهم زا دارم ازبرج9 پارسال تا الان پابندم چند وقت دیگر میشود تعلیق استفاده کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

باتحمل‌یک سوم امکان تقاضای آزادی مشروط با شرایطی امکان پذیر است
به نکات زیر توجه کنید:
طبق بند 4 بخشنامه شرایط استفاده از پابند الکترونیکی، محکوم قطعی به حبس درجه (5) تا (8)، قبل از اعزام و معرفی به زندان، می تواند تقاضای خود را به اجرای احکام کیفری تقدیم نمایند. قاضی اجرای احکام مکلف است در اجرای بند (ب) ماده (7) آیین نامه اجرایی مراقبت های الکترونیکی، درخواست وی را همراه پرونده به دادگاه مربوطه ارسال و در صورت احراز شرایط و موافقت دادگاه، محکوم علیه را احضار و به مرکز مراقبت الکترونیکی معرفی می نماید. (استفاده از نظام آزادی تحت نظارت سامانه های الکترونیکی منوط به معرفی محکوم به زندان و طرح در شورای طبقه بندی زندان نمی باشد.)

راه دیگر این است که مدعی داشتن بیماری و عدم قابلیت تحمل حبس شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بعد از گذشت یک سوم می‌توانید درخواست آزادی مشروط بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

از قاضی اجرای احکام پیگیری فرمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام درخواست خود را پیگیری کنید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طبق ماده 2 آیین‌نامه اجرایی مراقبت‌های الکترونیکی، افرادی که ممکن است حسب تصمیم مرجع ذی‌صلاح تحت مراقبت الکترونیکی قرار گیرند عبارتند از:

متهمان مشمول بند چ ماده 217 قانون آیین دادرسی کیفری
محکومان مشمول ماده 62 قانون مجازات اسلامی یعنی محکومان جرایم تعزیری درجه 5 تا 8 بدون تحمل حبس و محکومان جرایم تعزیری درجه 2 تا 4 پس از گذراندن یک چهارم مجازات حبس
زندانیان تحت نظام نیمه‌آزادی و شاغل در مراکز حرفه‌آموزی
افرادی که به موجب قانون یا تصمیم مرجع قضایی تحت مراقبت بوده یا از ورود یا خروج از محدوده معینی منع شده‌اند، از قبیل مراقبت‌های مذکور در مواد 42 و 43 قانون مجازات اسلامی؛

شما از همین الان هم میتواتید درخواست دهید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

بعد از گذست یک سوم میتوانید تقاضا به اجرای احکام بدهید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بعد از گذشت یک سوم که در مورد شما بعد از گذشت 9 ماه می توانید تقاضا کنید .
موفق باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق شعبه اجرای احکام کیفری پیگیری بفرمائید.