مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه تورم چک برگشتی

سلام
دو فقره چک به مبلغ های پانزده میلیون تومان و سه میلیون و دویست هزار تومان در سال هشتاد و یک از شخصی دریافت کردم که در همان تاریخ ذکر شده به علت عدم موجودی برگشت زدم لطفا بفرمایید با توجه به تورم چقدر میتونم دریافت وجه کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به برگشت چک از تاریخ چک می‌توان دیرکرد پول را مطابق شاخص بانک مرکزی دریافت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

ملاک تشخیص تاریخ تعلق خسارت تاخیر تادیه با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد. ابتدا می‌بایست دادخواست مطالبه وجه چک‌ها به انضمام خسارت تاخیر تادیه و هزینه دادرسی به دادگاه تقدیم نمایید.
دادگاه با بررسی موضوع و تاریخ سررسید چک و تاریخ اقدام شما جهت وصول و اوضاع احوال پرونده خسارت تاخیر تادیه را عیین می‌نماید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

تاخیر تادیه از زمان مطالبه دعوی لحاظ میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اجرای احکام بر اساس شاخص بانک مرکزی هر سال محاسبه می‌نماید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق واحد اجرا موضوع رو پیگیری کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بر اساس شاخص تورم بانک مرکزی محاسبه می شود.
موفق باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از تاریخ سررسید چک با توجه به شاخص تورم محاسبه خواهد شد.