مشاوره حقوقی رایگان - نقطه زنی

با سلامو وقت بخیر.
بنده حکم جلب نفری که از من کلاهبرداری کرده رو از دادگاه گرفتم برای بار دوم که بدهی من رو پرداخت نکرد ولی متاسفانه آدرس از او ندارم چطوری میتونم پیداش کنم که جلبش کنم در صورتی که حکم جلب هم یک ماه بیشتر تاریخ ندارد

ممنون میشوم راهنمایی ام بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌توانید تقاضای نقطه زنی ایشان را بنمایید در صورت موافقت امکان‌پذیر است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

چاره‌جز‌پیگیری نیست
تقاضای نقطه زنی مطرح گردد
امکان درخواست ممنوع الخدماتی گردد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال باید پیدا کنید
از طریق شعبه درخواست نقطه زنی بدهید.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

هرگونه درخواستی در جهت جلب محکوم علیه دارید به قاضی اجرای احکام تقدیم نمایید. ملاک تشخیص قاضی اجر احکام است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با دادورز رایزنی و درخواست نقطه زنی بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به هر حال چاره ای ندارید باید شخص را از هر طریق پیدا و معرفی کنید و می توانيد تقاضای نقطه زنی کنید .
موفق باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر شماره همراهی از شخص محکوم‌علیه دارید تقاضای نقطه‌زنی نمائید تا محل اختفای وی مشخص گردد.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر تلفن همراه از متهم دارید تقاضای نقطه زنی نمایید.تقاضای مسدودی کد ملی را نیز مطرح نمایید.