مشاوره حقوقی رایگان - عدم خریدار در مزایده دوم

با سلام بنده طلبی از محکوم علیه داشتم دوبار جلب شد و بار دوم به قید وثیقه ملکی ازاد گردید که درخواست مزایده دادم اما به علت قیمت بالای کارشناسی ملک مورد نظر خریداری در مرحله اول و دوم مزایده پیدا نشد. حال بنده برای رسیدن به طلبم آیا می توانم دوباره محکوم علیه را دوباره جلب کنم یا راهکار دیگری وجود دارد.

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اگر خریدار وجود ندارد وخود خریدارنیستید می توانید مالی دیگر از او پیداکنید چنانچه مالی دیگر ندارد وخودش اعسار نزده جلب را بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مال دیگری ندارد و اعسار هم نزده شما میتوانید درخواست جلب کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر برای پرداخت هیچ اقدامی صورت نگیرد حبس مش وند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مالی نباشد و اعسار ندهد یا مورد پذیرش قرار نگیرد جلب امکان پذیر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مال دیگری معرفی نشود و دادخواست اعسار ندهد می توانید حلب کنید.