مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

ماشینم رو گرفتن بردند پارکینگ گفتن توقیف روی آن هست و دلیلش مشخص نیست و بعد از کلی چیز که آخرش هم دلیلش از طریق سیستم راهور مشخص نبود با صاحب پلاک تماس گرفتم و گفت که بله شکایت کردم که 1500 از من گرفتند و وکالت دادند و از این به بعدش رو نمیدونم باید چی کار کنم مراحلش رو اگر میشه به من بگویید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.
توضیحات شما واضح نیست

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با استفاده از همین وکالت‌نامه به دفتر پلیس بعلاوه 10 مراجعه کنید خودرو را رفع توقیف نمایید البته باید تشریفات مربوط به ثبت آدرس در سامانه مربوط به نیروی انتظامی جهت تعویض پلاک و همچنین امورات اداری مربوط به تعویض پلاک را انجام دهید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

صاحب ماشین باید توقیف را از روی پرونده بردارد،شما با وکالتی که از فروشنده دریافت کرده‌اید می‌توانید سند اتومبیلی را منتقل نمایید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

فروشنده مستقیم شما ملزم به رفع مانع و پرداخت خسارت توقیف است، شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق مراجعه به مرجع توقیف کننده موضوع رو پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

اگر مدارکی دال بر مالکیت یا خرید آن دارید اعتراض نمایید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
به مرجع توقیف کننده مراجعه کنید نیاز هست مفاد وکالت نامه مطالعه شود .
موفق باشید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد می‌شود از طریق مرجعی که دستور توقیف خودرو را صادر نموده است به شکل حضوری پیگیری بفرمائید.