مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو به دلیل شکایت روی پلاک خودرو

با سلام و احترام خودرو اینجانب توسط مأمور متوقف و گفتند خودرو شما از تهران شاکی دارد و باید توقیف شود. از آنجا که بنده ساکن بوشهر هستم و به دلیل شرایط کاری امکان مراجعه به تهران برایم مقدور نیست چطور میتوانم این موضوع را از بوشهر پیگیری نمایم. با تشکر

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام باید بروید از اداره راهور شهرستان قسمت اجراییات بپرسید این شکایت ازکدام دادگاه است وهمچنین اگر درسیستم ثنای قوه قضاییه ثبت نام کنید دردادگاهها یادردفاترخدمات الکترونیک قضایی ،و باورود به ثنا ازطریق موبایل یاکافی نت پرونده های جریانی ومختومه خود رامشاهده کرده تامتوجه شوید این توقیف توسط چه کسی بابت چه موضوعی وازکدام شعبه دادگاه است.
موفق باشید